TT Motorsport aloitti toimintansa Oulussa vuonna 2004. Ahkera työn teko ja voimakas halu suorittaa jokainen työtehtävä niin hyvin kuin se on mahdollista kantoi lopussa hedelmää ja vuoden 2009 alussa saimme valmiiksi pitkään odotetut uudet toimitilat Kempeleeseen. Nämä tilat ovat suunniteltu sillä tavoin, että voimme palvella asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin.

 

Haluamme pysyä mukana alati kiivastuvassa m-p säätö-, ja huoltopalvelujen kilpailussa. Tämän vuoksi päivitämme mittaus-, ja säätökalustoamme sekä työkalukantaamme mahdollisimman usein. Pääasiallinen tavoitteemme on yhä huolellinen ja laadukas työsuoritus.

 

Suhtaudumme jokaiseen työhön antaumuksella ja onpahan saattanut monesti palaa valot hallissa vielä pitkään sulkemisajan ulkopuolellakin, työntekoa ei lopeteta ennen kuin se on varmasti hyvä. Haluan kiittää kaikkia niitä useita satoja vuosien varrella palvelemiani asiakkaita ja toivon, että saan olla avuksi myös jatkossa. Tietysti myös uusille asiakkaille toivotan vilpittömästi tervetuloa!

 

Teemu Tuppurainen