PERUSVIRITYSOSAT

 

Räätälöimme virityspaketit aina tapauskohtaisesti juuri sinulle ja sinun pyörääsi parhaiten soveltuvaksi kokonaisuudeksi.

 

 

Acrapovic
 


Lähes kaikissa moottoripyörien sarjatuotannoissa ei ole voitu ajatella tiukkojen rajoitusten vuoksi moottorin parasta mahdollista toimintaa. Toisin sanoen niissä on "piilossa" hevosvoimia lähes koko kierrosalueella, puhumattakaan siitä, että monissa pyörissä ilma/polttoaine seos-suhde saattaa olla hyvin laiha, joissain tapauksissa jo lähellä vaarallista. Yleisimmin tätä ilmenee ala/keski kierrosalueilla. Tämä aiheuttaa pahimmassa tapauksessa jopa tympeää nykimistä sekä kaasuun vastaamattomuutta.Leovince
 


Moottori voidaan saattaa toimimaan kapasiteettiaan vastaavalla tavalla tekemällä muutamia toimenpiteitä ja vaihtamalla ns. "kuristetut" osat parempiin. Tässä yhteydessä ei välttämättä voida vielä puhua virityksestä. Ehkä ennemminkin moottorin säätämisestä toimimaan sen rakenteen edellyttämällä tavalla, sille otollisimmalla seoksella.
Tämä ei aiheuta suurempaa moottorin rikkoontumisriskiä, pikemminkin päinvastoin ja samalla vapautuvat piilevät tehoreservit.
 

  

Leovince                                          Yoshimura

 

Lähdettäessä parantamaan ns. vakio moottoria on otettava huomioon päästö/melu rajoitusten vuoksi kuristetun, pakokaasujen virtauksien kannalta epä otollisen, alkuperäisen pakoputkiston vaihtaminen paremmin virtaavampaan urheiluputkistoon.
 

 

Acrapovic                                         Micron


Putkiston vaihdon yhteydessä on myös lunnollisesti parannettava polttoaineen syöttö puolta vastaamaan paremmin virtaavampaa pakoputkistoa. Huom! pelkkä putkiston vaihto yleensä vain sekoittaa moottorin toimintaa entisestään.
Kaasutin pyörissä tämä tapahtuu asentamalla kaasuttimiin suutinsarjat, jotka sisältävät tarvittavat muutos osat. Niiden avulla seos saadaan korjattua virtauksien vaatimalle tasolle.
 

 


Polttoaineen ruiskutuksella varustetuissa pyörissä tämä tapahtuu asentamalla erillinen polttoaineensyötön yksikkö alkuperäisen järjästelmän rinnalle. Joissakin tapauksissa korvataan alkuperäinen järjästelmä kokonaan uudella. Näissä molemmissa myös sytytysennakko on tarkoin säädettävissä.
 

   


Näiden muutosten yhteydessä kannattaa vaihtaa myös niin kutsuttu vapaavirtaus ilmansuodin alkuperäisen tilalle, jotta ilmanvirtaus moottoriin saataisiin mahdollisimman tehokkaaksi.  

 

  

K&N vapaavirtaus suodattimia

 

Soita tai ota yhteyttä sähköpostilla niin suunnittelemme minkälainen yhdistelmä markkinoilla olevista viritystuotteista sopii parhaiten sinun laitteeseesi.